• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пізнавально-розважальна гра «ПДР. Дорожні знаки: NEW»

Пізнавально-розважальна гра «ПДР. Дорожні знаки: NEW»

2017-09-21

/Files/images/aaa/0987 (7).JPG

Вересень – місяць безпеки життєдіяльності, і невід’ємним його аспектом є правила дорожнього руху. Ми з вами живемо у місті, тому щодня, перебуваємо в ролі учасника дорожнього руху. Переходимо дорогу – ми пішоходи, рухаємося міським транспортом – пасажири, а якщо маємо власний транспорт, то час від часу стаємо водіями. Для виконання цих ролей ми повинні знати правила дорожнього руху, та засоби його регулювання.

Порушуючи правила дорожнього руху, ми наражаємо себе та оточуючих на смертельну небезпеку. Тож, щоб не сталося лиха ми повинні знати елементарні правила дорожнього руху, основні засоби його регулювання, вміти правильно переходити через дорогу та переводити своїх менших братів та сестер, розрізняти типи дорожніх знаків, щоб завчасно скористатися інформацією для своїх подальших дій. Тому 21 вересня в нашій школі відбулася пізнавально-розважальна гра «ПДР. Дорожні знаки: NEW».

В конкурсі змагалися команди 6-го («Джерело») та 7-го («Смайли») класів. Діти виконували різноманітні завдання: «Вірю – невірю», «Бліц-опитування», «Дорожній рух в цифрах», також грали у всім знайому гру «Крокодил», підключали фантазію, видумуючи нові інтерпретації абревіатурам ДТП та ДАІ. Учасники гри порадували журі гарним знанням дорожніх знаків (раунди «Палітра дорожніх знаків», «Встанови відповідність»). Захід супроводжувався змістовними відео, які мали на меті освіжити знання наших учнів з правил дорожнього руху, фізкультурними хвилинками та тематичними ситуаціями для вболівальників. Також на заході були нагороджені творчі групи 8-го та 7-го класів, які створили чудові проекти нових дорожніх знаків. Перемогу у грі здобула команда «Джерело». Усі учні були нагороджені солодкими призами.

Учасники гри показали досить глибокі знання з правил дорожнього руху. Маємо надію, що всі ці теоретичні знання вони зможуть використати на практиці, у повсякденному житті.

/Files/images/aaa/0987.JPG/Files/images/aaa/0987 (1).JPG/Files/images/aaa/0987 (2).JPG/Files/images/aaa/0987 (3).JPG/Files/images/aaa/0987 (4).JPG/Files/images/aaa/0987 (5).JPG/Files/images/aaa/0987 (8).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi