Проект "В гості до Королеви Етикету"

2019-03-18

/Files/images/0nova_ukr_shkola/IMG королева.jpg

Поза сумнівом, в усі часи, зокрема й сьогодні, людям не обійтись без етикету. Адже вміння поводитися в товаристві, гарні манери, вихованість, вишуканий смак, правильна, багата мова, ввічливість, поєднана з почуттям власної гідності, завжди цінувалися в людині.

Сьогодні, 21 березня, відбулося підведення підсумків майже тижневого проекту «В гості до Королеви Етикету». Наші здобувачі освіти впродовж цих чотирьох днів поводили себе в їдальні вкрай порядно, адже дотримання норм етикету роблять людину благородною, приємною іншим.

Понеділок – День чистих тарілок

Вівторок – День тиші та гарних манер

Середа – День креативних серветок

Четвер – День корисних завдань

Протягом першого дня пріоритетним завданням були чисті тарілки, тобто потрібно було з’їсти все, що наші кухарі пропонували на обід по меню, другий день пройшов під знаком тиші, яка просто пестила вуха працівників їдальні. В середу кожен клас створив свої неповторні серветки, вони були надзвичайно креативними, але головною умовою була їхня функціональність та вміння дітей ними користуватися. На превеликий жаль, деякі класи зробили акцент саме на зовнішній презентації, їхні серветки були більш схожі на сувеніри і тому здобувачі освіти не одразу зрозуміли, що їх все ж потрібно використовувати. Сьогодні для початкових класів була проведена цікава вікторина по правилам етикету, а старшокласники повинні були продемонструвати свої знання з етикету за столом, як потрібно правильно їсти окремі продукти(яблуко, апельсин, канапка, сосиски, яйце всмятку, хліб, безе, банан). За результатами чотирьох днів серед учнів початкових класів перемогу здобули вже третій рік поспіль учні 4 класу, а серед здобувачів освіти середньої та старшої школи перемогу заслужив 5 клас. Сама Королева Етикету нагородила їх приємними смаколиками. Ми їх щиро вітаємо і віримо, що вони продовжуватимуть у тому ж дусі і надалі!

/Files/images/0nova_ukr_shkola/image руки.jpg/Files/images/0nova_ukr_shkola/IMG_тцц.jpg/Files/images/0nova_ukr_shkola/IMG_1207.JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/IMG_1219.JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/IMG_1236.JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/IMG_1292.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi