«Великдень: традиції і сучасність»

2019-04-25

/Files/images/0nova_ukr_shkola/Рисунок1.jpg

У неділю кожна православна родина відзначатиме найбільше християнське свято – Світле Христове Воскресіння. Душа переповнюється світлими почуттями, природа прокинулася від зимового сну і в єдиній гармонії зустрічає воскреслого Христа. Свято Великодня нагадує нам про взаємне прощення та порозуміння, тому ми намагаємося забути усе недобре, відпустити усі образи і почати новий день зі світлим серцем і чистим сумлінням.

25 квітня, в Чистий четвер, в нашій школі ми чекали наближення Великодня, співаючи пісень про писанки, згадуючи історію свята на урочистому заході «Великдень: традиції і сучасність».

У приготуванні свята брали участь всі і першокласники, і більш дорослі учні, і вихователі. Вони читали вірші, танцювали весняні танці, радіючи воскресінню Христа, грали в музичні ігри з писанками. І наостанок складали великодній кошик, але за допомогою інсценізації. Затамувавши подих діти чекали фіналу свята, коли кожен учень отримав свою особисту маленьку пасочку. Дякуємо вихователям Бобровник В.П., Карацюбі О.О., Дмитренко Л.І., Гладишевій В.М.

Мирного і голубого вам неба,

Запашного теплого хліба на вашому столі.

Джерельної води у спеку,

І ніколи ніякої біди у житті.

Христос Воскрес!

/Files/images/0nova_ukr_shkola/пасха (1).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/пасха (2).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/пасха (3).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/пасха (4).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/пасха (5).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/пасха (6).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/пасха (7).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/пасха (8).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi