• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Літературно-музичний захід «Слава тих років не вмерла…» з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та 74 - ої річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Літературно-музичний захід «Слава тих років не вмерла…» з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та 74 - ої річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

2019-05-08

/Files/images/0nova_ukr_shkola/яяяяяяяя перемога (7).JPG

Ми – не діти війни,

Ми дітьми її тьми не були.

Ми у мирі, у щасті, у тиші зростали.

Але пам’ять про те, що творила пекельна війна

В дні травневі щорічно в душі ожива.

З 2015 року, згідно Указу Президента, 8 травня оголошено Днем пам’яті та примирення а 9 – го травня відзначається 74 - та річниця Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. І сьогодні, 8 - го травня, в нашій школі відбувся літературно-музичний захід «Слава тих років не вмерла…». Діти та педагогічний колектив пліч-о-пліч працювали над створенням невимовно проникного заходу, який не міг не торкнутися душі кожного учня. Зі сцени звучали величні слова гордості та вдячності тим героям, які віддавали своє життя, за нас, за мирне майбутнє. Учні декламували вірші, співали пісні та затанцювали фронтовий вальс. Захід промайнув як мить, на одному подиху, він був схожий на серцебиття, яке завжди нагадуватиме нам про подвиги не тільки нашого народу, а й всієї світової спільноти.

/Files/images/0nova_ukr_shkola/яяяяяяяя перемога (3).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/яяяяяяяя перемога (2).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/яяяяяяяя перемога (5).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/яяяяяяяя перемога (4).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/яяяяяяяя перемога (6).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/яяяяяяяя перемога (8).JPG/Files/images/0nova_ukr_shkola/яяяяяяяя перемога (1).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi